Sunday, 10 November 2013

mEaNt To Be !

No matter what challenges might us apart . If we're meant to be . we'll always find the way back !!! 
Aku percaya kalau dia memang untuk aku , tak kira lah berapa jauh pun jarak , Berapa ramai pun manusia yang datang at the end of ther day ., bersama akhirnya . Kalau bukan ?? wahai hati . tolong Tabah !!!

Im not the type of person yang be in Love for Fun ! No . Thats not me !
Apa perasaan orang kalau dimain kan ??? Think of it . I use to be that person whom heart being played .
You know how ' HAPPY ' I am . Happy to Death !!! and that happens when you love someone who not meant to you . No matter how hard you put your effort to be with him or her , you will be end up with failure.

 ' EVERY RELATIONSHIP HAS ITS OWN PROBLEM , BUT WHATS MAKE IT PERFECT WHEN YOU STILL WANNA BE THERE WHEN EVERYTHING SUCK '

Kau benci dia ?
kau buang segalanya tentang dia 
Kau bakar semua gambar kau dengan dia
Kau tanam hidup - hidup semua benda yang dia pernah beri pada kau

kau jauhkan diri kau dari dia
kau tukar number baru
kau senyap kan diri kau dalam alam maya

segala bukti yang menunjukkan kau pernah bersama dia
kau padam
semuanya kau habis padam

kau boleh padam semua bukti
tapi memori kau bersama dia ???
Boleh kau padam ??\
Lain lah kalau kau hilang ingatan !!! haha


Benci mana pon kau pada dia . kau tak boleh pernah padam hakikat yang kau pernah gelak ketawa dengan dia . menangis bersama . bergaduh bersama . Kau takkan mampu padam kenangan pahit manis tu kan ??

Hai guys !!! People Comes and Go !!! Tapi hidup akan terus berjalan seiring dengan nafas kau yang belum mati . Manusia yang pernah terfaktab dalam kamus hidup kau , yang kau cuba untuk Padam segalanya tentang dia itu lah yang membawa kau siapa kau hari ini ? Persoalan nya lebih Baik atau lebih Buruk ???

IF YOU TRUELY LOVE SOMEONE , ACCEPT THEIR PAST

You and me , we both got our own story . You with yours , and me with mine , I know how down you were when you being dumped by the one you love . Your eye could tell how sad you were . Your sorrow faced . Life is Unexpected !!!



I hate liar !!! I hate people who dumped me for someone else . I hate people who betray me after I put my trust on them !!!


MEMANG JODOH TU DI TANGAN TUHAN , TAPI KALAU KITA USAHA , DOA , TAK MUSTAHIL TUHAN AKAN MAKBUL KAN DOA KTA :)




No comments:

Post a Comment